Takomläggningar

Takbyte & Takomläggning

Vi har över 90 års gemensam erfarenhet av takbyten!

Är det dags för ett nytt tak?

Vi tar oss an alla typer av takbyten samt om- och nyläggningar av takbeklädnad och andra takarbeten. Vi utför våra takarbeten i plåt eller tegel på alla typer av fastigheter - från de minsta stugorna till större byggnader.

Att renovera ditt tak är en stor investering. När det är dags vill vi att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss.

Med vår långa erfarenhet av takläggning har vi en gedigen kunskap och förståelse för vilka problem och utmaningar man kan stöta på uppe bland skorstenarna.

Vänd dig till oss för ett snyggt och hållbart resultat ända ner till minsta plåtdetalj.

Vi utför även Taköversyn, garneringsarbeten samt reparationer och underhåll av tak.

Kontakta oss för alla typer av frågor du har i samband med i stort sett allt som rör ditt tak gällande takbyte eller omläggning.

Utnyttja ROT-avdraget

ROT-avdraget ger privatpersoner 30% i skattereduktion på arbetskostnaden när du utför om- eller tillbyggnad, reparation eller underhåll. Det totala avdraget per år och  person uppgår till max 50.000 kr. Det är den som utfört arbetet som ansöker om avdraget hos Skatteverket. Men det är upp till beställaren att hålla koll på hur mycket skattereduktion du har kvar att utnyttja.

Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.